Penafian

Semua entri atau kandungan yang disediakan dalam blog ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Semua kandungan dalam blog ini datang daripada pelbagai sumber dan anda bebas menggunakan apa-apa maklumat di dalam blog ini atas risiko anda sendiri. Semua imej dalam blog ini datang daripada pelbagai sumber lain dan tidak dimiliki oleh kami kecuali dinyatakan. Jika anda memiliki imej dalam blog ini dan tidak mahu ia dipaparkan, sila hubungi kami dan kami akan mengeluarkan imej berkenaan serta-merta.

Pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang tuntutan, kehilangan keuntungan, kerosakan, perbelanjaan dan kecederaan yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang terkandung di dalam laman web ini.

Pemilik tidak membuat sebarang jaminan bahawa laman web ini akan memenuhi keperluan anda dan kandungan di blog ini tidak akan terganggu, selamat atau bebas ralat. Pemilik juga tidak membuat sebarang jaminan bahawa hasil yang boleh diperolehi daripada penggunaan sebarang maklumat di dalam laman web ini adalah tepat atau boleh dipercayai. Pemilik blog ini terpelihara hak mutlak untuk menghapuskan / mengubah sebarang komen dalam blog ini tanpa sebarang notis.

Blog Hiburan Semasa tidak akan bertanggungjawab di atas segala maklumat yang diambil atau dikongsikan daripada laman ini. Segala komen pengunjung juga tidak mewakili pendirian Blog Hiburan Semasa.
Powered by Blogger.
 
Support : Tonton Drama | Google | Blogger | Facebook
2014 Blog Hiburan Semasa
Template Created by Creating Website Proudly powered by Blogger